top of page

GOEDE DOEL

" Kom uit je kop "

Deze rally gaat over meer dan alleen auto's en de passie die we delen. Het gaat over een onverbrekelijke band tussen een vader en een zoon, en de verwoestende impact van mentale ziektes op gezinnen en dierbaren. We koesteren de herinneringen aan Mark, een warme en fantastische vader, en zijn zoon Maxim, onze oprichter, die zijn vader verloor aan een mentale ziekte. Het verdriet en de leegte die deze tragedie heeft achtergelaten, zijn nog steeds voelbaar en we weten maar al te goed hoe het voelt om iemand van wie je houdt te verliezen aan een ziekte die onzichtbaar kan zijn voor anderen. Het doet ons pijn te beseffen dat nog meer families deze vreselijke pijn doormaken, daarom zijn we vastberaden om actie te ondernemen.

 

Bij iedere editie proberen we een deel van de winst te storten om zo meer awareness te creëren, zo hebben we al 2x 2000 euro gestort aan 1813 met hun campagne ‘kom uit je kop’

DEWA Rally haalt 2.000 euro op voor goede doel - KW.be

 

Door middel van uw sponsoring & deelname zullen we samen ons best doen om bewustzijn te creëren en ervoor te zorgen dat mensen de tekenen van mentale ziektes herkennen en hulp zoeken voordat het te laat is. 

image (1).png
bottom of page