top of page

GOEDE DOEL

" Kom uit je kop "

Deze rally gaat over meer dan alleen auto's en de passie die we delen. Het gaat over een onverbrekelijke band tussen een vader en een zoon, en de verwoestende impact van mentale ziektes op gezinnen en dierbaren. We koesteren de herinneringen aan Mark, een warme en fantastische vader, en zijn zoon Maxim, onze oprichter, die zijn vader verloor aan een mentale ziekte. Het verdriet en de leegte die deze tragedie heeft achtergelaten, zijn nog steeds voelbaar en we weten maar al te goed hoe het voelt om iemand van wie je houdt te verliezen aan een ziekte die onzichtbaar kan zijn voor anderen. Het doet ons pijn te beseffen dat nog meer families deze vreselijke pijn doormaken, daarom zijn we vastberaden om actie te ondernemen.

 

Bij iedere editie proberen we een deel van de winst te storten om zo meer awareness te creëren. Zo doneren we jaarlijks een bedrag aan een goed doel. Afgelopen 2 edities was dit aan 1813 met hun campagne ‘kom uit je kop’

Enkele krantenartikels over de Dewa Rally:

DEWA Rally haalt 2.000 euro op voor goede doel - KW.be

Tweede Dewa Rally als eerbetoon Mark De Waele: “Mentaal welzijn van ondernemers bespreekbaar maken”


Maxim De Waele is de Krak van Harelbeke: “Mooi eerbetoon aan papa die passie voor auto’s had”

Maxim, Cedric en Robin organiseren auto-event voor mentaal welzijn: “Om mensen aan te moedigen om erover te praten als ze het moeilijk hebben”

 

Maxim eert overleden papa Mark en steunt zelfmoordlijn met rally: "Het is oké om te praten over je emoties!"

 

Door middel van uw sponsoring & deelname zullen we samen ons best doen om bewustzijn te creëren en ervoor te zorgen dat mensen de tekenen van mentale ziektes herkennen en hulp zoeken voordat het te laat is. 

foto cheque
kom uit je kop
bottom of page